Индустриално оборудване, стелажи и интегрирани складови решения

Почистваща техника

Метачни, миячни и комбинирани машини за почистване от ново поколение.

Професионални машини за почистване

  • Метачни почостващи машини за сухо почистване
  • Миячни почистващи машини за мокро почистване
  • Комбинирани машини за почистване
  • Машини за почистване на градска среда.


Подопочистващи машини


Метачни, миячни и комбинирани машини от ново поколение!

Тук ще откриете метачни машини с ръчно задвижване, със седящ оператор и с хидравлично повдигане на контейнера. При миячните машини ще можете да изберете и такива с ръчно задвижване и със седящ оператор. Комбинираните машини оптимизират с възможност за метене, миене и подсушаване. Машините за почистване на градската среда са с филтър или вакуум и в двата случая с висока производителност.
Почистват без да разпрашават благодарение на патентованата система за вакуумно засмукване около четките. Контейнер за отпадъци разположен в задната част на машината, което позволява по-доброто му запълване и съответно по рядко изхвърляне.


Почистват и подсушават без да оставят след себе си мокра следа. Размерът на машината трябва да е съобразен с площта нуждаеща се от почистване. Качеството на почистване зависи от скоростта на движение на машината и правилният подбор на почистващ препарат съобразен с типа на настилката и типа на замърсяването.
Комбинираните машини са проектирани да метат, мият и подсушават едновремено или по отделно. Подходящи са за продължително ползване и професионално почистване. Приложения: големи пространства за обществено ползване


Машини с висока производителност и компактни размери. Адаптивни към особеностите на градската среда позволяващи преудоляване на препядствия като стъпала, бордюри и други.