Индустриално оборудване, стелажи и интегрирани складови решения

Стелажи

Безболтови рафтови метални стелажи DIMAX. Безпроблемно промишлено складиране със система метални стелажи APR12. Метални стелажи система G8 за огромно натоварване и мецанин конструкции.

Метални стелажи за склад, архив и библиотека с безплатен проект!

Система метални стелажи за палети APR12, рафтови метални стелажи DIMAX, конзолни системи стелажи за огромна товароносимост GL8, конзолни рафтови стелажи M90 за магазини с голям брой стоки и още

  • рафтови метални стелажи с разнообразие в размери и товароносимости, подходящи за съхранение на депалетизирани товари. Позволяват изграждане на етажни конструкции (стопанства).
  • метални палетни стелажи, подходящи за съхранение на леки, средно тежки и тежки палета.
  • метални палетни стелажи за гъсто складиране (индустриални) - DRIVE IN, Flow rail, Gravity. Стелажи спестяващи място.
  • метални конзолни стелажи, подходящи за складиране на дълги товари.
  • мецанин конструкции (междинни площадки) с висока товароносимост и широко приложение в индустрията.

Металните стелажи позволяват изграждане на различни складови стопанства, като техният подбор е на база типа на складираните стоки и начина на опериране. Широката гама от размери и товароносимости, както и многообразието от предлагани аксесоари, ги правят многофункционални.

Всички метални стелажи са с осигурена доставка на място и монтаж.


Важно! Металните стелажи могат да бъдат интегрирани и в автоматизирани складове- вижте още информация за възможностите на автоматизираните складове ТУК.

Открийте най-подходящите стелажни системи, които ще решат всички предизвикателства и проблеми в промишленото складиране. В категориите ще откриете точното решение за вас и бизнеса ви. Очакват ви стелажни системи предназначени за различни видове леки, средни и тежки складови единици, стелажни системи за гъсто складиране, висока товароносимост, системи за опериране с повдигаща техника, системи с широко приложение в магазини с голям асортимент и много други, съобразени с индивидуалните ви нужди.
Системата APR12 притежава редица характеристики, които решават на практика всички проблеми в промишленото складиране. Предназначена е за различни видове леки, средни и тежки складови единици.


Под палетни стелажи с индустриално приложение в общия случай, се разбират стелажни системи за гъсто складиране базирани на определена логика (LIFO, FIFO), реализирани и следващи различна концепция.

Стелажната системата DIMAX има важни характеристики като специфичен затворен профил на колоните и безболтова връзка между рамките и рафтовете, с висока товароносимост.Етажните складови стопанства представляват високи складови нонструкции за складиране на стоки за ръчно опериране. Стелажните редици са свързани посредством „ висящи улици“ позволяващи придвижване на операторите между редиците на различните етажи
Основен елемент на конзолните стелажи е носещата колоната. Независимата концепция и дизайн на стелажите позволяват съхраняване на дълги и непакетирани товари, както и контейнери. Те са удобни за опериране с повдигаща техника.

Системата GL8 позволява изграждането на мецанин с голяма площ с минимален брой подпорни колони, тъй като носещите греди имат голяма товароносимост. Произведена при строго спазване на всички текущи конструктивни правила и действащи наредби.

M90 са рафтови стелажи с централна колона и конзолно-окачени рафтове. Използват се при ръчно набиране на стоките. Поради голямото количество рафтове имат широко приложение в магазини с голям асортимент от стоки.


  • Конвенционални стелажи за архив

  • Архивни стелажи с подвижна база

  • Вертикални архивни системи