Индустриално оборудване, стелажи и интегрирани складови решения

Палетни стелажи

Палетни стелажи ситема APR 12 със специална сглобка подходяща едновременно както за големи, така и за малки и средни конструкции от палетни стелажи.
СИСТЕМА APR 12
     

Системата APR12 притежава редица характеристики, които решават на практика всички проблеми в промишленото складиране.

Връзката между рамките и гредите е надеждна и дава на конструкцията голяма устойчивост. Благодарение на дизайна, използваните материали и технологията на производство APR12 е едновременно завършен и многофункционален продукт: произведен в различни размери и дебелини, той е изключително подходящ както за големи така и за малки и средни конструкции и винаги осигурява най-доброто съотношение между цена и функционалност.

Системата APR 12 е предназначена за различни видове леки, средни и тежки складови единици. Всичките вариации на APR12 имат един и същи дизайн на носещата колона, но са различни по дебелина на материала и размер в съответствие с изискваната товароносимост. Това дава възможност да се избере най-доброто конкретно решение за всяко специфично приложение.APR 12 палетна система е съставена главно от колони и греди. Колоните са вертикалните конструкции, а гредите хоризонталните.

Страниците се сглобяват от две колони, посредством диагонали и свързващи греди както и стъпка за анкериране към пода. Изборът на подходяща страница е в зависимост от общия тонаж на оборудването натоварено върху една секция и нивото спрямо пода на първия чифт палето носещи греди. Профилът на страницата е снабден с отвори на разстояние 50 мм, което дава възможност за безпроблемно преаранжиране на гредите във всеки момент от време, както и допълнително комплектоване с множество аксесоари: мрежи, стопери, буфери и др. Палето носещите греди се състоят от профилирана секция изработена от стоманена шина. Метални планки с куки заварени в краищата на гредата служат за свързването им с колоната. Гредите също така са снабдени с обезопасяващ пин за да се предотврати инцидентно откачане на гредата от колоната. Изборът на дебелината на гредата зависи от теглото и броя на складовите единици за складени върху един чифт греди.Широката гама от аксесоари позволява да се конструират неограничено количество варианти на стелажната система. Колоните, както някои от аксесоарите могат да се произведат в два варианта: поцинковани и прахово боядисани. Гредите винаги са оцветени, докато диагоналите, свързващите греди и стъпките са винаги поцинковани.